013 204 51 20 info@warom.nl

Data
Datanetwerken zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Niet in bedrijven maar zeker ook niet in particuliere woningen. Bij Warom elektrotechniek leggen we complete netwerken voor u aan. Zo trekken we kabels, maken kabel- en wandgoten en monteren aansluitpunten en (data) wandcontactdozen daar waar u ze graag wilt hebben. Uiteraard hoort ook glasvezelbekabeling tot de mogelijkheden.

 

Wifi
Bij Warom Elektrotechniek hebben we veel ervaring in het aanleggen van een perfect werkend wifisysteem. Dit doen we in zowel (nieuwbouw) woningen als in de retail, de horeca en in de industrie. Wij zullen zorgen dat u altijd verzekerd bent van een goed functionerende en beveiligde wifi in uw gehele pand. Via wifi krijgt u ook de mogelijkheid om van uw huis een slim huis te maken. (Zie pagina Smarthome).

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van perfecte wifi voor uw huis of bedrijf? Bel ons dan of vul het contactformulier in.

Hoe werken we?

Waar u ons ook voor inschakelt, wij komen altijd eerst op locatie kijken, zodat we, samen met u een gedegen plan kunnen opstellen en uw wensen kunnen realiseren. Naar aanleiding van ons gesprek maken we voor u een offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ook bepalen we vooraf het tijdstip waarop en het tijdsbestek waarin onze werkzaamheden zullen plaatsvinden. In principe nemen wij werken aan, wat betekent dat we vooraf een prijs bepalen, die u in termijnen aan ons betaalt. Er zijn ook klussen die we rekenen op basis van een uurtarief. Dit uurtarief (gerekend van deur tot deur) bedraagt in 2021 € 55,- incl. btw pp. De werkzaamheden voeren we in de meeste gevallen met zijn tweeën uit. Zijn de werkzaamheden voltooid en hebben we ze naar volle tevredenheid uitgevoerd, dan vinden we het fijn als u een waardering achterlaat op deze website.

Contactgegevens van Warom Elektrotechniek

Ons adres

Postadres:
Postbus 1, 5077AA, Udenhout

Geen bezoekers adres:
Bergstraat 34
5175AA  Loon op Zand

Geen bezoekers adres:
Bredaseweg 254
5038NM Tilburg

 

Telefoon

013 204 51 20

Mail

info@warom.nl