013 204 51 20 info@warom.nl

Elektrotechniek voor particulieren
Bij Warom Elektrotechniek zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van elektra in en om nieuwbouwwoningen en villa’s. Van meterkast tot tuinverlichting en van het aanbrengen van domotica tot databekabeling. Maar ook voor een (complete) renovatie van een woning, het plaatsen van een laadpaal of voor een vervanging of uitbreiding van een groepenkast, schakelt u ons in. Uw wensen vormen ons uitgangspunt en samen zorgen wij ervoor dat deze uitgevoerd worden op de manier zoals u het voor ogen hebt.

Elektrotechniek voor industrie
Bij de aanleg van elektra in en om uw bedrijf, of het nu om nieuwbouw of om uitbreiding gaat, komt veel kijken. Het is onder meer belangrijk dat de verdeelkast precies is afgestemd op hetgeen u zelf voor diensten levert en dat uw machines en/of het personeel kunnen werken zonder haperingen wat betreft de stroomvoorziening. En misschien wilt u uw personeel wel de mogelijkheid geven elektrisch te rijden en hebt u oplaadpunten nodig. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en vervolgens voeren wij alle werkzaamheden volgens afspraak uit.

Elektrotechniek voor retail
In de meeste winkels zijn sfeer en beleving, zoals de juiste temperatuur en een goede (led)verlichting erg belangrijk. Ook goed werkende vitrines, kassasystemen en wifi horen tot het standaardpakket van een goedlopende winkel. Daarbij zijn energiebesparing en slimme verbeteringen belangrijk. Voor zowel nieuwbouw als voor complete restyling van uw winkel schakelt u in de omgeving van Tilburg Warom Elektrotechniek in. Bij ons ziet u altijd een bekend gezicht en wij hebben altijd een passende oplossing die naadloos aansluit bij uw wensen.

Elektrotechniek voor horeca
In de horeca zijn de kwaliteit en de continuïteit van uw gebruikte apparatuur van wezenlijk belang. U moet er niet aan denken dat u uw klanten niet kunt bedienen van vers gekoeld eten en/of drinken omdat er iets aan de elektra hapert. Wij hebben veel ervaring met elektra in de horeca en zorgen voor een gedegen installatie, afgestemd op uw koeltechnische installatie(s), zodat u zorgeloos uw zaak draaiende kunt houden en doen waar u goed in bent.

Hoe werken we?

Waar u ons ook voor inschakelt, wij komen altijd eerst op locatie kijken, zodat we, samen met u een gedegen plan kunnen opstellen en uw wensen kunnen realiseren. Naar aanleiding van ons gesprek maken we voor u een offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ook bepalen we vooraf het tijdstip waarop en het tijdsbestek waarin onze werkzaamheden zullen plaatsvinden. In principe nemen wij werken aan, wat betekent dat we vooraf een prijs bepalen, die u in termijnen aan ons betaalt. Er zijn ook klussen die we rekenen op basis van een uurtarief. Dit uurtarief (gerekend van deur tot deur) bedraagt in 2022 € 60,50,- incl. btw pp. De werkzaamheden voeren we in de meeste gevallen met zijn tweeën uit. Zijn de werkzaamheden voltooid en hebben we ze naar volle tevredenheid uitgevoerd, dan vinden we het fijn als u een waardering achterlaat op deze website.

Contactgegevens van Warom Elektrotechniek

Ons adres

Postadres:
Postbus 1, 5077AA, Udenhout

Geen bezoekers adres:
Bergstraat 34
5175AA  Loon op Zand

Geen bezoekers adres:
Bredaseweg 254
5038NM Tilburg

 

Telefoon

013 204 51 20

Mail

info@warom.nl