013 204 51 20 info@warom.nl

Smarthome
Smarthome oftewel een slim huis, heeft de toekomst. Met een simpele app op de telefoon kunt u vrijwel alle apparaten in uw woning op afstand bedienen op het moment dat u dat wenst.

Bij Warom Elektrotechniek maken we uw huis slim via draadloze apparatuur. Met behulp van één kastje dat we helemaal voor u inregelen, kunt u zowel uw verwarming, als uw verlichting, maar ook uw beveiligingssysteem en koffiezetapparaat koppelen en aan- of uitzetten op het moment dat het u uitkomt. Waar u ook bent. De enige voorwaarde is dat uw wifi goed werkt. We installeren het volledige systeem zonder dat hier hak- of sleufwerk bij komt kijken en er zijn dus ook geen betonboringen nodig.

Hebt u interesse in een slim huis, schakel ons dan in. Samen bekijken we alle mogelijkheden en maken voor u een ‘smarthome plan’. U hoeft alleen nog maar een app op uw telefoon te installeren.

En wilt u dat uw wifi altijd optimaal werkt. Ook dit regelen we voor u. Meer informatie?

 

Hoe werken we?

Waar u ons ook voor inschakelt, wij komen altijd eerst op locatie kijken, zodat we, samen met u een gedegen plan kunnen opstellen en uw wensen kunnen realiseren. Naar aanleiding van ons gesprek maken we voor u een offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ook bepalen we vooraf het tijdstip waarop en het tijdsbestek waarin onze werkzaamheden zullen plaatsvinden. In principe nemen wij werken aan, wat betekent dat we vooraf een prijs bepalen, die u in termijnen aan ons betaalt. Er zijn ook klussen die we rekenen op basis van een uurtarief. Dit uurtarief (gerekend van deur tot deur) bedraagt in 2021 € 55,- incl. btw pp. De werkzaamheden voeren we in de meeste gevallen met zijn tweeën uit. Zijn de werkzaamheden voltooid en hebben we ze naar volle tevredenheid uitgevoerd, dan vinden we het fijn als u een waardering achterlaat op deze website.

Contactgegevens van Warom Elektrotechniek

Ons adres

Postadres:
Postbus 1, 5077AA, Udenhout

Geen bezoekers adres:
Bergstraat 34
5175AA  Loon op Zand

Geen bezoekers adres:
Bredaseweg 254
5038NM Tilburg

 

Telefoon

013 204 51 20

Mail

info@warom.nl